Fotoshoot familie

Eind januari een fotoshoot buiten; dat lijkt weinig aantrekkelijk… Toegegeven, heel warm was het niet en de familie moest de jassen uit op het moment dat ik ze ging vereeuwigen. Petje af voor de familie, want ze waren fantastisch. Mooie gezinnen, leuke kids, kortom ik heb genoten. Weer een fotoshoot om met plezier op terug te kijken.

En de familie was blij met het eindresultaat: alle kleinkinderen op canvas voor de jarige oma, een boekje met de leukste foto’s van iedereen en een selectie van de mooiste foto’s die we gemaakt hebben via WeTransfer.


Geplaatst in Portretten | Reacties uitgeschakeld voor Fotoshoot familie

Inspirerende kunstenares voor de camera

Een van de leuke dingen van fotograferen is dat je bijzondere mensen voor je camera krijgt. Zo mocht ik onlangs foto’s maken van schilderes Jennie Smallenbroek. Een stralende, inspirerende vrouw die prachtig werk maakt. Zij heeft een atelier in Maarssen. En dat is zoals een schildersatelier hoort te zijn: vol met houten ezels, doeken, kwasten, tubes verf en bijzondere pigmenten.

Meer weten over Jennie en haar werk? Klik hier. En voor wie zelf de kwasten ter hand wil nemen, is een les bij Jennie een aanrader.

Geplaatst in Portretten, Zakelijk | Reacties uitgeschakeld voor Inspirerende kunstenares voor de camera

Toverland

Gisteren was ik in attractiepark Toverland. Geen spiegelreflex bij me, wel mijn fijne mobieltje. Prima om daar wat foto’s mee te maken. Paar foto’s geschoten rond het thema ‘diagonaal’. Toverland herken je er niet in en dat was ook niet de opzet. De foto’s krijgen iets heel abstracts.

Ook leuk om te doen: de zweefmolen fotograferen en kijken in hoeverre je er met de beperkte mogelijkheden van de camera in je mobiele telefoon wat beweging in kan krijgen. ‘Spin me round’ van Roxy Music, daar doet deze foto mij aan denken.

Geplaatst in Abstract, Onderweg, Overig | Reacties uitgeschakeld voor Toverland