De paden op…

Geniet je ook zo van dit prachtige weer? Ik heb er vandaag optimaal van geprofiteerd tijdens een heerlijke wandeling in Lage Vuursche. Wat is het daar toch mooi! Tijdens de wandeling had ik niet mijn spiegelreflexcamera mee, maar wel mijn vertrouwde mobieltje. Daar kun je ook prima foto’s mee maken en het scheelt in gezeul. Ja, ook een enthousiaste fotografe is soms liever lui dan moe. En als ik je één geheim over fotografie mag verklappen: hoe meer en hoe vaker je fotografeert, hoe beter je er in wordt. Dus, altijd iets meenemen waar je foto’s mee kunt maken. Of het nou je spiegelreflex, een pocketcamera of een mobiel is. Veel schieten, lekker experimenteren, de tijd nemen en vooral: genieten!


Dit bericht is geplaatst in Bloemen en planten, Dieren, Fototips, Mobiele fotografie, Onderweg. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.