Fotoshoot ‘Volg je kind’

Je kleintje wordt snel groot en hoe leuk is het dan om met regelmaat foto’s van je zoontje of dochtertje te laten maken? Een fantastische herinnering aan hoe je kindje er als baby uitzag, aan het eerste tandje, de eerste schoentjes, de eerste verjaardag…

Bij een fotoshoot ‘Volg je kind’ maken we op drie momenten in het jaar foto’s van je kind; vooraf stemmen we af wanneer we de drie fotoshoots (ongeveer) laten plaatsvinden. Je kunt de eerste fotoshoot ook plannen als je nog zwanger bent; een herinnering aan je dikke buik is ook prachtig. ‘Volg je kind’ is binnen het jaar bovendien voordelig uit te breiden met extra fotoshoots.

  • We maken op drie momenten in het jaar een uur foto’s van je kindje in een studiosetting (kan bij mooi weer ook buiten).
  • Je krijgt per fotoshoot een CD met 20 met zorg bewerkte foto’s in kleur en zwart-wit op hoge resolutie, zodat je zelf afdrukken kunt maken. Daarnaast krijg je de foto’s op een voor gebruik op internet geschikte resolutie.
  • De kosten voor drie shoots bedragen € 349,—, af te rekenen bij de eerste fotoshoot.
  • Wil je in het jaar van de fotoshoots nog een extra sessie met je kind plannen, dan kan dat voor € 99,— per fotoshoot.
  • Een fotoshoot op locatie is vaak ook mogelijk. Wel zijn daar extra kosten aan verbonden: € 35,— locatiekosten en € 0,30 per kilometer als de fotoshoot buiten Bilthoven plaatsvindt.

Klik hier voor de voorwaarden die van toepassing zijn.

Een fotosessie boeken kan telefonisch of via de mail. Heb je andere ideeën voor een fotoshoot met je kind? Laat me weten wat je wilt en ik doe je een voorstel. En hier vind je informatie over andere fotoshoots.

Dit bericht is geplaatst in Fotoshoots, Portretten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.